Primemall İskenderun 5 Yaşında

0
287

primemall 5 yaşında1Prime Development’ın ilk alışveriş merkezi projesi olan ve 2010 yılında açılan Primemall İskenderun, 5’inci yaşını dev bir pasta eşliğinde Primemall İskenderun Avm Müdürü Uğur Sevinmiş, Reklam ve Pazarlama Müdürü Derya Karaciğer, Mağaza Müdürleri ve İskenderunlularla birlikte kutladı.

İskenderun’un ilk alışveriş merkezi olan Primemall İskenderun, bir yaşını daha geride bıraktı. Primemall İskenderun, 5’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle hem ziyaretçileri hem de Alışveriş Merkezi mağaza çalışanlarıyla bir araya geldi.

primemall 5 yaşında2

Yeni yaşını dev bir pasta keserek kutlayan Primemall İskenderun’un ziyaretçilerini bundan sonraki yıllarda da birbirinden farklı sürprizler de bekliyor.

Primemall İskenderun’un 5. yaşına özel tasarlanan dev pastayı ziyaretçiler, mağaza çalışanları ve yöneticileri hep birlikte keserek bu özel günü unutulmaz kıldılar. 2014 yılında Peramoda tarafından “Anadolu’da Yılın En Başarılı AVM Projesi” ödülünü alan Primemall İskenderun bölgenin gözdesi olmaya ediyor.

primemall 5 yaşında3

Primemall İskenderun Avm Müdürü Uğur Sevinmiş; “Beşinci yılımızı kutluyoruz. Tüm İskenderun halkına bize verdiği destek için kiracılarımıza, halkımıza teşekkür ediyoruz. Bizler Primemall olarak bu alışveriş merkezini kurduk. Artık 5. yılsonunda burası İskenderun’un malı oldu. Bundan sonra İskenderun’a nice 5 yıllarda hizmet vermek için elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Beşinci yaşını dev bir pasta eşliğinde kutlayan Primemall İskenderun pasta kesiminin ardından müşterilerine pasta ikramında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here