İskenderun’un İlk Butik Oteli Açıldı

0
642

butik otel açılış1İskenderun La Perla Boutıqe Hotel, düzenlenen törenle hizmete açıldı. İskenderun’da 20. yüz yılın ilk çeyreğinden günümüze dek ayakta duran ve bir süre önce aslına uygun olarak modernize edilerek binada hizmete açılan otelin açılış törenine İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, MÜSİAD Başkanı Fatih Tosyalı, İşadamları Bedrettin Öz, Sadullah Özkan, Envitec Genel Müdürü Ramy Sarkis, CHP eski Hatay Milletvekili Aziz Yazar ve iş dünyasından birçok isim katılım gösterdi.

İş adamları Mustafa Erten, Akay Uzel ve Ümit Seyfi Yüksel ortaklığında yapımı tamamlanan İskenderun La Perla Boutıqe Hotel görkemli bir törenle Savaş mahallesi 47 sokakta hizmete açıldı.

butik otel açılış2

Açılış töreninde bir konuşma yapan İTSO Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Erten, İskenderun La Perla Boutıqe Hotel’i bölgenin simgesi haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. 300’ü söğüt olmak üzere toplam 18 odalı hizmet verecek olan La Perla Boutıqe Hotel’in klasik otelcilik zihniyetini yıktığını kaydeden Erten; “İskenderun hem turizmin hem de sanayinin buluşma noktası haline gelmiş ve her gün gelişimini sürdürmektedir. Bu bağlamda bölgemizde turizme yapılan her yatırım altın niteliğindedir. Bizler İskenderun La Perla Boutıqe Hotel’i bölgenin simgesi haline getirmeyi hedefliyoruz.

butik otel açılış3

Toplam 18 oda kapasitesi ile hizmet vereceğiz. İskenderun’un ilk ve tek tarihi restoran olma özelliğini elinde bulunduran otelimizde spor ve klasik olmak üzere 2 adette restoran var. Restoranlarımız sadece otel misafirlerimize değil tüm misafirlerimize açık olacaktır. Klasik otelcilik zihniyetini yıkarak hem otelimizde hem de restoranlarımızda tarihi yeniden canlandırıyoruz” dedi.

Sona eren konuşmanın ardından La Perla Boutıqe Hotel’in açılış kurdelesi kesilip davetlilere Hotel ve restoranlar gezdirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here