Prestij Kuaför ‘İskenderun’ Adını Dünyaya Duyurdu

0
605

prestij kuaför8Uluslar arası Kuaförler Birliği olan Confederasyone Mondialle Coiffure (CMC)’in, “Cristallin Angel” adı altında bu yıl 12.sini düzenlediği yetenekli kuaförler yarışmasında, İskenderun’da bulunan Prestij Kuaför ortaklarından Gökhan Hamarat, yüksek fantezi ve gelin başı modelleri ile özel tasarım ödülü aldı. Ülkemizi yarışmada temsil eden Gökhan Hamarat’ın da içerisinde bulunan 16 kişilik ekibin başarılı çalışmaları, Türkiye’ye de Dünya 2’ciliğini getirdi.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de 18-20 Nisan tarihleri arasında “Cristallin Angel” adı altında düzenlenen yetenekli kuaförler yarışmasında Prestij Kuaför ortaklarından Gökhan Hamarat’ın da içerisinde bulunduğu 16 kişilik Türk ekibi, yarışmanın bütün kategorilerinde gösterdikleri üstün başarı ile ülke şovunda dünya ikincisi oldu. Yarışmanın yüksek fantezi ve gelin başı kategorilerinde yarışan Gökhan Hamarat, özel tasarım ödülü aldı.

prestij kuaför9

Elde edilen bu başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hamarat; “İskenderun’un, ülkemizde olduğu gibi dünya arenasında da kuaförlük alanındaki başarısını duyurmanın mutluluğunu yaşıyorum. Uluslar arası arenada bu aldığım 6. ödül oldu. Kentimi ve ülkemi en iyi şekilde temsil etmenin coşkusunu yaşıyorum. Bu coşkuyu herkesin yaşamasını isterim” dedi. Hamarat, ekip başkanı Harun Cici’ye ekip üyelerinden Nusret Harnupoğlu ve Ahmet Kemal Özerbaş’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Gökhan Hamarat’a sponsorluk eden Pınarbaşı Şirin Moda Evi’nin sahibi Recai Akçam ise; “Böylesi bir başarıda küçükte olsa bir katkım olmuşsa ne mutlu bize. Bizler İskenderun’da gelinlik alanında halkımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaktayız. Mutlu günlerinde kendilerini iyi hissetmek isteyen gelinler, gelinlik alırken ve gelin başını yaptırırken doğru yeri seçsinler. Çünkü en mutlu günlerini sadece o gün yaşayacaklardır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here