Mar-Der’in Etli Pilavı Beğenildi!

0
111

mar-der pilav1Kutlu Doğum Haftası etkinliği çerçevesinde İskenderun Mar-Der, dün vatandaşlara etli pilav dağıttı. Teflerin çalındığı ilahilerin okunduğu etkinliğe protokolün yanı sıra vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Kazanların başına geçen İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su da, kepçeyle tabaklara doldurduğu pilavları vatandaşlara ikram etti.

İskenderun Mar-Der, Salih Bayar başkanlığında Kutlu Doğum Pilav etkinliği tertipledi. Etkinliğine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkan Vekili Hayati Çepni, belediye meclis üyeleri, siyasi parti, sivil toplum örgütü yöneticileri, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

mar-der pilav2

Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Salih Bayar, böylesi bir etkinlik düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söylerken, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Daha sonra söz alan Kaymakam Ali İhsan Su; “Hepimiz her zaman hayatımız boyunca güzellikleri örnek almaya muhtacız. En güzel örnekleri kendimize rehber, örnek edinirsek bizler de güzel olma, iyi insan olma yolunda önemli adımlar atmış oluruz” dedi.

Etkinliğe katılan Kaymakam Su ile birlikte protokol üyeleri, kazanın başına geçerek vatandaşların tabaklarına kepçe ile pilav doldurdu. Pilavların tadına doyamayan bazı vatandaşlar, ikinci kez pilav almaktan kendilerini alı koyamadılar. Etkinlikte tefler çalındı, ilahiler de okundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here