Penaltılarla Gelen Tur

0
58

idçspor16İDÇspor, Ziraat Türkiye Kupasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u Seri Penaltı Atışları Sonunda Saf Dışı Bıraktı

Ziraat Türkiye Kupasında Diyarbakır deplasmanına giden İskenderun Demir Çelikspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u penaltı atışları ile yenerek, kupadan eledi. Rakibini 6-5 yenen İskenderun Demir Çelikspor, 3. tura yükselme başarısını gösterdi.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. İlk yarıda her iki takımında gerçekleştirdiği ataklarda sonuç olmayınca karşılaşmanın ilk 45 dakikası 0-0 tamamlandı. İkinci yarıda ne istediğini bilen bir oyun ortaya koyan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, karşılaşmanın 52. dakikasında Tanju’nun golü ile 1-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra skoru korumak ve farkı artırmak adına uğraş veren İskenderun Demir Çelikspor, karşılaşmanın son dakikasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’lu Mert’in golüne engel olamadı. Normal süresi de 1-1 tamamlanan karşılaşmanın uzatma dakikalarına geçildi. 15’er dakikalık iki devreli uzatma dakikalarında da 1-1’lik sonuç değişmeyince, karşılaşmada seri penaltı atışlarına geçildi.

Seri atılan penaltı atışları sonunda temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a üstünlük sağlayarak, rakibini 6-5 yenmesini bildi. Kırmızı-Lacivertli ekip İskenderun Demir Çelikspor, bu sonucun ardından Ziraat Türkiye Kupasında 3. tura adını yazdıran ekip oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here