Hatayspor Net Skorla Turu Geçti

0
74

hatayspor282. Tur maçlarında Payas Belediyespor’u penaltı atışları ile Ziraat Türkiye Kupasından eleyen Osmaniyespor 2011 ile deplasmanda karşılaşan Hatayspor, karşılaşmanın her iki yarısında attığı gollerle rakibini 2-0 yendi ve 3. tura adını yazdırdı.

Osmaniye’de oynanan karşılaşmaya hızlı ve etkili bir şekilde başlayan Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, karşılaşmanın ilk dakikalarında oyunun kontrolünü eline aldı. Hatayspor’un rakip kaledeki baskısı karşılaşmanın 37. dakikasında sonuç verdi. Temsilcimiz Hatayspor, Volkan Serim’in golü ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısının bitimine iki dakika kala Hatayspor’un tecrübeli kalecisi Ömer, orta hakem tarafından kırmızı kart ile oyun dışı kaldı ve ilk yarı da Hatayspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya 1 eksikle oynamanın dezavantajı ile sahaya çıkan Hatayspor, buna karşın oyundaki üstünlüğünü elinde bırakmadı. Karşılaşmanın 81. dakikasında sahneye çıkan Hatayspor’lu Onur Garip, takımının ikinci golünü attı. Bu golden sonra iyice rahatlayan Hatayspor, 2-0’lık skor üstünlüğünü karşılaşmanın sonuna kadar sürdürdü.

Rakibini deplasmanda yenmenin mutluluğunu yaşayan Hatayspor, aldığı bu net galibiyetle Ziraat Türkiye Kupasında 3. tura yükselmiş oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here