Payas’tan Halter Milli Takımına 5 Sporcu

0
654

payas halter3Payas Belediyespor 1975 Halter Takımı sporcuları, Halter Milli Takımı kadrosuna ambargo koydu. Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için Halter Milli Takım kampına Payas Belediyespor 1975 Halter Takımından 5 halterci çağrıldı.

Payas’ta yapılan son ‘Türkiye Büyükler Kulüpler Halter Şampiyonası’nda da boy gösteren haltercilerimiz, yapılan bu şampiyonada Payas Belediyespor 1975 Halter Takımının Türkiye 2’cisi olmasına büyük katkı sağladılar. Takımın elde ettiği bu başarı üzerine 5 sporcu milli takıma davet edildi. Milli Takım kampına çağrılan haltercilerin adları ise Ahmet Çağdar, Ahmet Bozan, Tolga Bakıcı, Can Turan, Hacı Hakan Bakıcı olarak açıklandı.

payas halter4

Rekortmen Halterciye Özel Kutlama

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, 24-26 Ocak tarihleri arasında Payas’ta yapılan Türkiye Halter Şampiyonası’ndan Türkiye 2’cisi olan Payas Belediyespor 1975 Halter Takımına elde ettikleri başarıdan dolayı bir yemek verdi. Payas’ın gururu haltercileri tek-tek tebrik eden Başkan Altan, sporcularla sohbet etti.

Payas’ta yapılan Türkiye Şampiyonası’nda koparmada 138 kg kaldırarak 12 yıldır kırılamayan Yıldızlar rekorunu kıran Ahmet Bozan’ı ayrıca kutlayan Başkan Altan; “Seninle şahsım ve Payas halkı adına gurur duyuyorum. Sen arkadaşlarına, Payaslı hemşerilerimize ve tüm ülkeye yılmadan çalıştıkça, disiplini elden bırakmadıkça her başarının gelebileceğini, kırılamaz denilen rekorların kırılabileceğini gösterdin. Yorulmadan, yılmadan çalışmaya devam et. Başarılarının devamını diliyorum. Senin gurur duyduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here