Payas’ta Büyük Bayramlaşma

0
144

payas bayram1Payas Kaymakamlığı çatısı altında düzenlenen Kurban Bayramı Bayramlaşma töreni Payas Fahrettin Altay İlkokulu bahçesinde yapıldı. Bayramlaşma törenine Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Bölge Milletvekilleri, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, Belediye Başkanı Bekir Altan, İlçe daire Müdürleri ve Payaslı vatandaşlar katıldı. Vatandaşlara, bayramlaşma alanında kurban etinden kavurma ikram edildi.

Burada bir konuşma yapan Payas Kaymakamı İrfan Demiröz; “Bugün iki bayramımızı birlikte coşku ile kutluyoruz, ilki ilçe oluşumuzun bayramı diğeri bereketin, bolluğun, sevgi ve birlikteliğin sembolü Kurban Bayramı. Mevla’m Kurban Bayramımızı ilçemize hayırlı işlerimizin başlangıcı olarak kabul buyurur inşallah. Değerli Payaslı kardeşlerim, bugünlerde yüreğinizi, ellerinizi her zamankinden daha fazla açın, açın ki bu mutlu ve kutlu günler ilçemize hayırlı yatırımlar ve bereketler getirsin, çünkü cennetin kapıları herkese açıktır, yeter ki; İsteyelim, Çalışalım ve dua edelim” diye konuştu.

payas bayram2

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Payas’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, yaptığı konuşmada; “Değerli kardeşlerim, Payas ilçemizin ihtiyaç duyduğu hizmet alanları bildirildi, bugüne kadar sizlere karşı her zaman dürüst olduk yapamayacağımız şeylerin sözünü vermedik. İlçelik konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz dedik Allah’a şükür Payas’ımız ilçe oldu. Kaymakam Bey hizmette çıtayı yüksek tuttu, Allah nasip ederse Payas’ı sadece tabelada ilçe olarak bırakmayacağız, bütün Devlet kurumları ve birimleri ile verimli faaliyete geçmesi boynumuzun borcudur. İkinci olarak Payas’ı bu bölgenin, körfezin, Doğu Akdenizin yıldızı yapmak bölgenin baş şehri yapmak boynumuzun borcudur sizlere söz veriyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here