Payasspor’un Centilmenliği, Skorun Önüne Geçti

0
299

payasspor25Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor ile komşu ilin takımı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor arasındaki müsabaka, misafir takımın 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı ancak arşılaşmanın centilmenlik içerisinde geçmesi, Payasspor camiası açısından skorun önüne geçti.

Payasspor Kulüp Başkan Gökhan Akel, yaptığı açıklamada; “Futbol karşılaşmalarından her sonuç çıkabilir. Sahadan galibiyetle ayrılan Kahramanmaraş B.Ş.B. Spor Kulübü yönetimi ve futbolcularını kutluyoruz. Karşılaşmanın centilmenlik içerisinde geçmesi bizleri sevindirmiştir. Bizlere destekte bulunan Payas Kaymakamımız Hakan Kılınçkaya’ya, Belediye Başkanımız Bekir Altan’a, müsabakanın centilmenlik içerisinde geçmesinde emeği geçen İlçe Jandarma Komutanımız Üst Teğmen Erhan İşman ile Emniyet Müdürümüz Mustafa Bağ ve personellerine, müsabaka organizesinde destekte bulunan Gençlik Hizmetleri ve ilçe Spor müdürü Bayram Ali Kalfa ve elamanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Hafta sonunda Payas İlçe Stadında oynanan maç öncesinde Payasspor takım kaptanı Edip Saruhan, maçı hakemleri Emre Türkmen, Hüseyin Otyakmaz, Mehmet Ekmekyermez ve rakip takım adına takım kaptanı Haluk Zeybek’e çiçek ikram ederek centilmenlik örneği sergiledi. Payassporluların bu yaklaşımı taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here