Kırıkhanspor 10 Kişiyle 1 Puanı Kurtardı!

0
75

kırıkhanspor32Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor sahasında ağırladığı Zonguldak Kömürspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın uzun bölümünü 10 kişi sürdüren Kırıkhanspor 1 puanı 90. dakikada attığı golle elde etti.

Kendi saha ve seyircisi önünde Zonguldak ekibini konuk eden Kırıkhanspor’da takım kaptanı kaleci Ömer Kısa maçın henüz 9. dakikasında kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı. Bu dakikadan sonra oyundan kopan Sarı-Lacivertli ekip 37. dakikada Turan Yılmaz’ın engel olamayınca skor olarak da geriye düştü. Bu gol ilk yarının da sonucu oldu.

İkinci yarıya da konuk ekip atak başladı. 49. dakikada Onur Eriş ile ikinci golü bulan Zonguldak Kömürspor, 1 kişi eksik olan rakibi karşısında oldukça rahatladı. Ancak Kırıkhan ekibi maçı bırakmaya niyetli değildi. 10 kişi kalmalarına rağmen mücadeleyi elden bırakmayan Kırıkhan ekibi 54. dakikada Bilal Gücüyetmez ile farkı bire indirdi. Bu golle moral bulan Kırıkhanspor beraberlik için rakip kaleye yüklenirken, 90. dakikada sahneye çıkan Hüseyin Akmaz, takımına beraberlik golünü kazandırdı.

Bu golün ardından kalan sürede başka gol olmayınca, rakibi karşısında yaklaşık 85 dakika eksik oynayan ve 2 farkla geriye düşen Kırıkhanspor azmin ve isteğin sonucunda 1 puanı hanesine yazdırdı.

Erzin Belediyespor Eli Boş Döndü

Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki diğer temsilcimiz Erzin Belediyespor da Düzce deplasmanından eli boş döndü. Ev sahibi Düzcespor maça hızlı başladı. 6. dakikada Furkan Çil ile golü bulan Düzce ekibi, ilk yarının sonlarında 43. dakikada Murat Akgül ile farkı ikiye çıkardı. Bu gol ilk yarının da sonucu oldu. İkinci yarıda ise her iki takımın gol girişimleri sonuç vermeyince karşılaşma ev sahibi ekip Düzcespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here