Payasspor Transferde Atağa Kalktı

0
83

Beş Futbolcu İmza Attı, Bu Hafta 4 Futbolcu Daha Resmi Sözleşmeye İmza Atacak

Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Güney temsilcisi Payassor, transfer sezonunun açılmasının ardından daha önce prensipte anlaştığı futbolcular ile resmi sözleşme imzalamaya başladı. Mavi-Beyazlı ekip, iç ve dış olmak üzere 5 futbolcu ile resmi sözleşme imzaladı. Transfer Komitesi Başkanı Bekir Tufan, bu hafta içinde 4 futbolu ile daha resmi sözleşme imzalanacağını söyledi.

Transfer sezonunun açılması ile anlaştıkları futbolcularla bir-bir sözleşme yaptıklarını ifade eden Tufan; “Payasspor’umuzu layık olduğu yere getirebilmek için yoğun çaba harcıyoruz. Yeni sezon öncesinde arkadaşlarımız ile yaptığımız değerlendirme sonucunda 4 futbolcu ile prensipte anlaştık. Bu hafta resmi sözleşmeleri imzalayacağız” dedi.

Payasspor transfer komitesi üyesi Derman Gözükara ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Dış transferde geçen sezon Sancaktepe’de forma giyen Koray Kurt (27 yaşında -Forvet) ile 2 yıllık, Ankara Adliyespor’da oynayan Necmi Çoban (24 yaşında-Sağ Kanat) ile 1 yıllık, iç transferde ise Rıdvan Peker (22 yaşında-Orta Saha) ile 2 yıllık, Mehmet Ali Yenilmez (27 yaşında-Defans) ile 1 yıllık, Deniz Karadeniz (23 yaşında-Orta Saha) ile de 1 yıllık resmi sözleşme imzaladık” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here