Payas’ın İlk Kaymakamına Ziyaretçi Akını

1
200

payas kaymakamıPayas’ın ilk Kaymakam’ı İrfan Demiröz’ün ilk Kaymakam ziyaretçisi Belen Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam vekili Abdulaziz Aydın oldu. Payas Kaymakamı İrfan Demiröz meslektaşı Kaymakam Aydın’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirtti. Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz’e yeni görevinde başarılar dileyerek; “Hatay’a ve Payas’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Kaymakamlar Hatay’ın ilçeleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Oda Başkanları da Yeni Kaymakamı Ziyaret Etti

Payas Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Oğuz, Payas Esnaf Odası Başkanı Hasan Özkul, Payas Şoförler Cemiyeti Başkanı Gökhan Yiğit Payas Kaymakamı İrfan Demiröz’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyaretçiler yeni görevinin Kaymakam İrfan Demiröz’e hayırlı olmasını diledi.

Yapılan görüşmede ziyaretçiler, Vergi Dairesi, Trafik Tescil Bürosu, Ticaret ve Sanayi Odası, Hastane, Emniyet Müdürlüğü ve Hükümet Konağı yapımı ve kurulması konusunda her zaman yardıma hazır olduklarını belirterek, ilçedeki esnafların kurallara riayeti ve düzenlemeler konusunda Kaymakam Demiröz ile görüş alış verişi yaptılar. Oda Başkanları son olarak Payas için birlik ve beraberlik içinde hizmet etmeye hazır olduklarını belirttiler.

Kaymakam İrfan Demiröz de ziyaretten ötürü başkanlara teşekkür ederek; “Ziyaretinizden son derece memnun kaldım. Payas’ımız için hizmet etmek asli görevimizdir sizlerle birlikte Payas’ımızı daha güzel yerlere getireceğiz. Bir şehir birlik ve beraberlik içinde hareket ederse yükselir ve gelişir, bizde Payas’ta birlik ve beraberlik içinde çözüm üretecek hizmet edeceğiz” dedi.

1 YORUM

  1. tek kelimeyle payasımıza layık bir kaymakamımız. değerli bir kişilik. inanıyorum ki değerli başkanımız Bekir Altan ile birlikte hep birlikte payasımızı daha güzel yerlere taşıyıp yaşam kalitesini daha da üst seviyeye taşıyacaktır.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here