Payas Ekibinin Nevşehir Kampı Sona Eriyor!

0
83

payas bldspor10Nevşehir’e bağlı Ürgüp’te kamp çalışmalarını sürdüren Payas Belediyespor 1975 futbol takımının kafilesini yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Mehmet Ay ve bazı yöneticiler, takımın kamp çalışmalarını yakından izliyor. Yararlı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten kulüp başkanı Ay, Nevşehir kampının yarın son bulacağını belirtti.

Ürgüp Mustafa Otel’de konaklayan ve Ürgüp İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde çalışmalarını sürdüren Payas Belediyespor 1975 futbolcularının, gerek antrenmanlarda gerekse oynadığı özel karşılaşmalarda ortaya koyduğu performans teknik heyeti olduğu kadar yönetimi de oldukça memnun ediyor.

payas bldspor11

Kamp çalışmalarını yakında izleyen ve futbolcularını yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Mehmet Ay, Nevşehir’de gerçekleştirilen ikinci etap kampın yarın son bulacağına değinerek; “Bugün bir özel karşılaşma daha yapacak olan takımımızın son durumunu bu maçla daha net bir şekilde göreceğiz. Kamp sonunda oyunculara vereceğimiz iki günlük izinin ardından Payas’ta toplanıp, ligler başlayana kadar çalışmalarımızı orada sürdüreceğiz” dedi. Başkan Ay, geçtiğimiz hafta sonu sağlık sponsorluğu protokolü imzaladıkları Gelişim Hastanesi doktorları tarafından, tüm sporcuların sağlık kontrolünden geçeceklerini de sözlerine ekledi.

Transfer dosyasını kapattıklarını söyleyen başarılı Teknik Direktör Ender Tıraş ise kamp boyunca gerçekleştirilen özel karşılaşmalarda tüm futbolcularına forma şansı tanıdığını, takımın artık hazır duruma geldiğini ve son eksikliklerin Payas’ta giderileceğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here