Payas Bld.spor Son Dakikada 3 Puanı Kaçırdı

0
64

payas belediyespor7Hafta sonu Yeşil Bursa A.Ş. ile karşılaşan Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koymasına karşın, uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü golle sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü bir şekilde başlarken, karşılaşmanın 19. dakikasında gelişen bir pozisyon sonunda Yeşil Bursa A.Ş.’li futbolcu Ercan Göç, ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. Sahada 10 kişi kalan rakibi karşısında oyun üstünlüğünü eline alan Payas Belediyespor 1975, rakip kaleye tehlikeli ataklar geliştirse de aradığı golü bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamlandı.

İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinde tutan temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, karşılaşmanın 56. dakikasında Burçağ Başel ile aradığı golü buldu: 0-1.

Golden sonra skoru eşitlemek adına oyuna ağırlığını koymaya çalışan Yeşil Bursalı futbolcular, karşılaşmanın 90+1. dakikasında Kadir Turhan’ın ayak golü ile eşitliği yakaladı ve karşılaşma 1-1 son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here