Körfez İskenderunspor Kan Kaybetmeye Devam Ediyor

0
73

körfez iskenderunspor19Stat: Aktepe

Hakemler: Hasan Avcı, Emre Ajun, Sezgin Çınar

Keçiörengücü: Ulaş**, Sinan**, Abdurrahman Emir**, Efe Can** (Dk. 85 Ceyhun*), Serdar* (Dk. 39 Özkan**), Yıldıray***, Mehmet**, Coşkun* (Dk.24 Emre**), Samet**, Hüseyin***, Ferit**

Körfez İskenderunspor: Kadir*, Mehmet Yeniler*, Mustafa Serkan Demirel* (Dk. 66 Gökhan Kılınç*), Hamza*, Mehmet Öncan**, Ersoy* (Dk. 46 Mustafa Kemal Küçük*), Murat*, İbrahim*, Semih*, Yaşar* (Dk. 41 Ömer*), Edim**

Goller: Dk. 44  Yıldıray (pen), Dk. 56 Hüseyin, Dk. 69 Yıldıray (Keçiörengücü)

Sarı Kartlar: Dk. 30 Hüseyin, Dk. 47 Samet, Dk. 72 Yıldıray, Dk. 89 Emre (Keçiörengücü), Dk. 44 Ömer (Körfez İskenderunspor)

Kırmızı kart: Dk. 89 İbrahim (Körfez İskenderunspor)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, ligdeki kötü gidişine bir türlü dur diyemiyor. Körfez İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Keçiörengücü’ne her iki yarıda yediği goller ile rakibine 3-0 yenildi. Körfez İskenderunspor, ligde oynadığı 5 maçta sadece 3 puan çıkarabildi ve klasmanda sondan 4. sırada yer aldı.

Ankara deplasmanına giden temsilcimiz Körfez İskenderunspor, karşılaşmaya tutuk başladı. Ev sahibi takım ise etkili ve hızlı başladığı karşılaşmada maçın ilk çeyreğinde oyunu Körfez İskenderunspor kalesine yıktı. Kalesinde gelişen atakları savuşturmakta yer-yer zorlanan Körfez İskenderunspor, karşılaşmanın 44. dakikasında kalesinde gölü gördü. Ceza alanı içerisinde gelişen bir pozisyonda orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanmak üzere topun başına geçen Yıldıray, topa ağlarla buluşturdu: 1-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili futbolunu sürdüren ev sahibi karşılaşmanın 56. dakikasında bu kez Hüseyin’in ile farkı ikiye çıkardı: 2-0 oldu. 2’ci golden sonra oyundan iyice düşen Körfez İskenderunspor, karşılaşmanın 69. dakikasından Yıldıray’ın golüyle 3 farklı geriye düştü: 3-0.

Karşılaşmanın 89. dakikasında kırmızı kart gören Körfez İskenderunspor’lu İbrahim, oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma 3-0 Keçiörengücü’nün üstünlüğü ile tamamlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here