Payas Bld.spor 44 Malatyaspor Maçındaki Olaylar Mercek Altına Alınıyor!

0
204

payas bldspor25Amatör Futbol Disiplin Kurulu, geçtiğimiz hafta sonu Payas’ta oynanan ve istenmeyen olayların yaşandığı Payas Belediyespor 1975 ile 44 Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmayı mercek altına alıyor.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Av. Tacar Çağlar’ın yaptığı açıklamalara göre, 1’i tedbirsiz, 5’i tedbirli olmak üzere toplam 6 kişinin dosyalarının incelendiği ve bazılarının savunmasının istendiği belirtildi. Ayrıca 44 Malatyaspor kulübü ile Payas Bld.spor 1975 kulübünden, çıkan saha olayları ve taraftarların çirkin kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle savunma istenmesine de karar verildiği öğrenildi.

Yapılan açıklamaya göre, Zafer Sağdıç (44 Malatyaspor fut.), Salih Altıparmak (44 Malatyaspor fut.), Kemal Emre Bozoğlu (44 Malatyaspor fut.)’nun 26.03.2013 tarihinde oynanan Payas Bld. 1975 spor- 44 Malatyaspor BAL müsabakası dosyalarının tedbirli olarak incelenmeye alınmasına, Engin Beltekin (44 Malatyaspor ant.) ile Mustafa Akagündüz (44 Malatyaspor idareci)’ün müsabakadaki eylemleri nedeniyle tedbirli olarak savunma istenmesine, Zafir Koç (Saha Komiseri)’un müsabakadaki eylemi nedeniyle tedbirsiz olarak savunma istenmesine karar verildi.

Öte yandan 44 Malatyaspor ile Payas Bld.1975 spor kulüplerinden de 26.03.2013 tarihinde oynanan müsabakada çıkan saha olayları ve taraftarların çirkin kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle savunma istendi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here