Kick Boks Türkiye Şampiyonası İlimizde Yapılacak

0
369

jeet kune do1Ekim ayında ilimizde yapılacak olan “Kick Boks Türkiye Şampiyonası” için sporcularını sıkı bir şekilde hazırladığını söyleyen Raks Spor Kulübü Antrenörü Serdar Keskin; “Daha önce elde ettiğimiz Türkiye birinciliğini pekiştirmek ve bu başarıyı daha üst noktalara taşınmak istiyoruz” dedi.

Uzun yıllar Karaağaç’ta Konarlı Mahallesinde faaliyetlerini sürdüren Raks Spor Kulübü, artık İnönü İlköğretim Okulu karşısı Büyük Çarşı İş Hanı 4. katta hizmet vermeye başlarken, sporcularına daha geniş bir alanda eğitim verme imkânı da sağladı.

Jeet Kune Do Akdeniz Bölge Temsilcisi de olan Kulüp Antrenörü (Siyah Kuşak 5. DAN) Serdar Keskin, İskenderun’da federasyona bağlı tek Kick Boks kulübü olduklarının altını çizdi. Keskin; “Kulübümüzde şuanda savunma sporlarından olan Jeet Kune Do ve Kick Boks eğitimi verilmeye devam ediyor. Kulüp olarak Kick Boks’ta elde ettiğimiz Türkiye şampiyonluğumuz var. Bu başarıyı bir kez daha pekiştirmek ve daha üst noktalara taşımak istiyoruz. Bunu da yapacağımıza inanıyorum. Önümüzde Ekim ayı içerisinde ilimizde gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası var. Sporcularımızı bu şampiyonaya sıkı bir şekilde hazırlıyoruz” dedi.

Kulüp olarak gençlere spor ahlakını kazandırmak ve gençleri spora kazandırmak hedefi içerisinde hareket ettiklerinin de altını çizen Keskin, Kulüp Yöneticisi Hülya Şimşek ile birlikte bu çalışmalarını yürüttüklerini ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here