Payas Belediyespor’un 2. Etap Kampı Başladı

0
80

payas belediyespor31Yaklaşık 8 günden bu yana Antalya Belek’te Limak Atlantis Otel tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Spor Toto 3. Lig 2. Gurup temsilcimiz Payas Belediyespor, 1. etap kamp çalışmaları tamamlandı. Mavi-Beyazlı ekip, çalışmalarına ara vermeden 2. etap kamp çalışmalarını aynı ilçede bulunan Limak Arcadia Golf Sport Resort Otelde başladı.

Payas Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven’in verdiği bilgilere göre, 17 Ocak Cumartesi gününe kadar bu tesislerde çalışacak olan Payas ekibinde daha sonra futbolculara 2 günlük izin verilecek. Payas Belediyespor’lular ikinci yarının ilk karşılaşması için çalışmalarına 19 Ocak Pazartesi gününden itibaren kendi tesislerinde devam edecek.

Payas Belediyespor, Sakaryaspor’u 2-1’le Geçti

Öte yandan, Payas Belediyespor hazırlık karşılaşmaları da yaparak ideal kadrosunu belirlemeye çalışıyor.  Daha önce 2. lig takımlarından İnegölspor’u 3-0 yenen Mavi-Beyazlı ekip, 3. lig ekiplerinden Sakaryaspor’u da 2-1 mağlup etti. Payas Belediyespor’un gollerini Mehmet Türk ile Fuat Aydın atarken, Sakaryaspor’un tek sayısını ise Muhammet kaydetti.

Teknik Direktör Can Güven; “Sakaryaspor karşısında oynadığımız karşılaşmada kamp kadromuzda bulunan tüm futbolcularımıza forma giydirdik. Renklerimize kattığımız yeni futbolcularımızın kısa süre içerisinde birbirleriyle uyum sağlamaları bizleri sevindirmektedir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here