Payas Belediyespor’da 2 Takviye!

0
183

payas belediyespor24Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Payas Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya  Belek Limak Atlantis Otel tesislerinde sürdürüyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere Teknik Direktör Can Güven nezaretinde günde çift idman yaparak ikinci yarıya hazırlanan Mavi-Beyazlı ekipte, futbolcuların forma kapmak için büyük çaba göstermeleri dikkatlerden kaçmıyor. Yeni transfer edilen futbolcuların ise kısa zamanda diğer arkadaşlarıyla uyum içerisinde çalışması ise teknik heyeti sevindiriyor.

Başkan Ay; ‘İki Futbolcuyu Renklerimize Bağladık’

Payas Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ay, yapılan transferler hakkında bilgiler verirken; “Sezon başında  yaptığımız transferlerin ardından aldığımız talihsiz sonuçlarla birlikte ilk yarıyı istediğimiz yerde tamamlayamamanın üzüntüsü içerisindeyiz. İkinci yarı için bir takım önlemler almamız gerekiyordu.

payas belediyespor25

Daha önce prensipte anlaştığımız Kilis Belediyespor’lu Mehmet Türk ile geçen sezonda bizim formamızı giyen ve ailevi sorunları nedeniyle Ankara Adliyespor’a giden Ali Yakup’u tekrar takımımıza çağırdık. Bunlarla birlikte  iki futbolcuyla da görüşmelerimiz sürüyor. Kısa zaman içerisinde eksiklerimizi tamamlayarak takımımızı daha iyi yerlere getirmeyi arzuluyoruz” dedi.

Güven; ‘Her Futbolcumuz Eşit Değerdedir’

Teknik Direktör Can Güven ise Antalya kampının neşe içerisinde geçtiğini kaydederek; “Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yapıyoruz. Kamp yaptığımız süre içerisinde 4 hazırlık karşılaşması yapacağız. Bu karşılaşmalarda tüm futbolcularımıza forma giydireceğiz. Kamp süresinde çok çalışan formayı kapar. Bunun için tüm futbolcularımız eşit değerdedir” diye konuştu.

Bu arada Payas Belediyespor, kamp programı dâhilindeki Sandıklıspor hazırlık karşılaşmasını Salı günü (bugün) Belek Tesislerinde yapacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here