Körfez İskenderunspor, Kozan’ı 5 Golle Geçti

0
105

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Temsilcimiz Körfez İskenderunspor, İskenderun’da yaptığı ikinci yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken hazırlık maçlarıyla da form tutmaya çalışıyor. Bu hafta sonu yeniden lig maçlarına başlayacak olan Körfez ekibi ikinci hazırlık maçını Kozan Belediyespor ile yaptı. Turuncu-Mavili ekip rakibini 5-1 yenmeyi başardı.

İlk yarısı Körfez İskenderunspor’un 3-0’lık galibiyetiyle biten karşılaşmanın 90 dakikası ise 5-1’lik skorla tamamlandı. Pazar günü, Kozan Stadında Kozan Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında Körfez İskenderunspor’un gollerini Murat Kurt, Edim Demir (2), Hamza Gür ve Yaşar Yılmaz kaydetti.

körfez iskenderunspor45

İkinci Yarı Maçları Pazar Günü Başlıyor

19 haftalık ilk devre periyodunda 18 maç yapan ve sadece 4 galibiyet 6 beraberlik alan Körfez İskenderunspor, bu periyotta topladığı 18 puanla klasmanda 18. sırada yer alarak devreyi 18. sırada kapatmıştı.

Körfez İskenderunspor’un bulunduğu 2. Lig Beyaz Grupta ikinci devre maçları da bu hafta sonu oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. İkinci devrenin ilk maçında temsilcimiz Körfez İskenderunspor, sahasında Centone Karagümrük’ü ağırlayacak. 11 Ocak 2015 Pazar günü oynanacak olan mücadele 13.30’da başlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here