Payas Belediyespor, Yeşil Bursa’ya Boyun Eğdi

0
169

payas belediyespor15Amanos Tayfa Gurubu, yenilgiye rağmen Teknik Direktör Can Güven ile tüm futbolcuları tribüne çağırarak bağırlarına bastılar…

Stat: Payas İlçe Stadı

Hakemler. Evren Atış**, İsmail Taygun Tasalı**, İdris Albayrak**

Payas Belediyespor 1975: İsmail*, Başaran*, Cuma*, Onur*, Safa*, Resul*, (dk.73. Furkan*), Utku*, (Dk.46. Devrim*), Uğur*, Şahin*, Mehmet*,Ethem*, (Dk.84. Yunus*)

Yeşil Bursa AŞ: İbrahim***, Mustafa****, Burak****, Selcan***, Alican***, Ercan***, Mehmet***, (Dk.70. Koray**), Metehan****,Ayhan***, Barış***, (Dk.77. Çağrı*), Mert***, (Dk.83. Tugay*)

Sarı Kartlar: Resul, Şahin (Payas Belediyespor)

Goller; Dk. 37. Mustafa, Dk.46-70 Burak, Dk. 86 Metehan (Yeşil Bursa A.Ş.)

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payas Belediyespor kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Yeşil Bursa A.Ş.’ye her iki yarıda atılan gollerle 4-0 mağlup oldu. Yeşil-Beyazlı Bursa ekibinen galibiyeti getiren goller. 3. dakikada Mustafa, 46 ve 70. dakikalarda Burak, 86. dakikada ise Metehan kaydetti. Payas ekibi evinde aldığı bu skorla büyük hayal kırıklığı yarattı.

Amanos Tayfa’dan Örnek Davranış

Yeşil Bursa karşısında alınan 4-0’lık yenilginin ardından Amanos Tayfa Gurubu ise üzgü olarak soyunma odasına gitmeye çalışan tüm futbolcuları tribünlere çağırarak bağırlarına bastı. Amanos Tayfa Gurubunun ülkemizde ender görülen bu hareketi tüm sporseverler tarafından da alkış aldı. Amanos Tayfa Gurubu daha sonra Payas Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven’i de tribüne çağırarak sevgi gösterilerinde bulundular. Can Güven’in bir hayli üzgün olması ise gözlerden kaçmadı.

Erzin Belediyespor Orhangazi’den Şen Döndü

erzin bldspor5

Spor Toto 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Erzin Belediyespor ise deplasmanda oynadığı müsabakada Orhangazispor’u her iki yarıda atılan gollerle 3-0 mağlup etti. Erzin Belediyespor’a deplasmanda üç puan kazandıran golleri Ramazan, Yunus Ünsal ile Rıdvan Çelik attı. Erzin Belediyespor’un deplasmanda kazandığı galibiyet camiasında sevinçle karşılandı.

Kırıkhanspor ise Deplasmandan 1 Puanla Döndü

3. Lig 1. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor da deplasmanda oynadığı maçta Çorum Belediyespor’la 0-0 berabere kaldı. Deplasmandan bir puan çıkaran Sarı-Lacivertli Kırıkhan ekibi 32 puanla grupta 8. sırada yer aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here