Payas Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ay; “Galibiyeti Camiamıza Armağan Ediyoruz!”

0
118

payas belediyespor7Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payas Belediyespor’un ikinci yarının ilk haftasında Payas İlçe Stadında oynanan 68 Yeni Aksarayspor karşısında aldığı 5-0’lık galibiyet, kentte sevinçle karşılandı. Kulüp Başkanı Mehmet Ay, alınan galibiyetle ilgili açıklamasında devre arasından yararlanarak ikinci yarıya iyi hazırlandıklarını belirtti. Alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getiren Ay; “Yeni transferlerimizin güzel futbol sergilemeleri bizleri sevindirmiştir. Yeni Aksarayspor karşılaşması centilmenlik içerisinde geçmiştir. Her iki takım futbolcularını bu centilmenliklerinden dolayı kutluyorum. İki takımda galibiyet amacıyla sahaya çıkmışlardı. Yeni Aksarayspor karşısında rakibimize oranla daha atak ve istekli futbol sergileyerek sahadan galibiyetle ayrılmanın mutluluğu içerisindeyiz. Elde ettiğimiz bu galibiyet camiamıza armağan ediyoruz” dedi.

‘Fıstık’ Gibi Transfer

Öte yandan, Payas ekibinin, devre arasında Osmanlıspor’dan kiralık olarak renklerine bağladığı 21 yaşındaki Şahin Fıstıkçı, attığı 3 golle belki spor tarihine geçecek. 23 Ocak 2015 Cuma günü Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) lisansı çıkan Şahin Fıstıkçı, 3 gün sonra oynadığı ilk resmi karşılaşmada Yeni Aksarayspor’a 26, 27 ve 45+2. dakikalarda 3 gol birden attı. Karşılaşmayı izleyen spor otoriteleri 3 gün önce lisansı çıkan ve 3 gol atan Şahin Fıstıkçı’ya ‘Harika Fıstıkçı’ yorumunda bulundular.

payas belediyespor8

Taraftarlar Can Güven’i Bağrına Bastı

Aksaray mücadelesinin, gerek karşılaşma öncesi gerekse sonrasında Payas Belediyespor’un genç ve başarılı Teknik Direktörü Can Güven’ oldukça büyük ilgi vardı. Taraftarlar tarafından tribünlere çağrılarak sevgi gösterilerinde bulunulan Güven, bu sevgi gösterileri karşısında oldukça duygulandı. Can Güven; “Aldığımız bu farklı galibiyet camiamıza armağan olsun” dedi.

Payas Belediyespor Galibiyeti Kutladı

İkinci yarıya, ligde kalma mücadelesi veren ekiplerden 68 Yeni Aksarayspor’u 5-0 yenerek iyi bir başlangıç yapan Payas Belediyespor’da futbolcular, elde ettikleri galibiyeti hem taraftarları ile hem de soyunma odasında yöneticileri ile doyasıya kutladılar. Alınan bu sonucun ardından Payas ekibi puanını 21’e çıkartırken, haftayı yenilgi ile kapatan 68 Yeni Aksarayspor 12 puanda kaldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here