Payas Belediyespor, Erzincan’a Puan Kaptırdı

0
57

payas belediyespor19Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payas Belediyespor 1975, Payas İlçe Stadında oynadığı müsabakada Erzincan Refahiyespor ile 0-0 berabere kaldı. Ev sahibi Payas Belediyespor’un ileri uç adamları ellerine geçirdiği gollük pozisyonları cömertçe harcayınca ligde kümede kalma mücadelesi veren takımlardan Erzincan Refahiyespor ile berabere kalarak bir puana razı oldu.

Emre Kosif, Murat Demir ile Ufuk Uğurlu’nun yönettiği müsabakanın 18. dakikasında Burçağ Başel’in kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kalan Payas, oyunun büyük bir bölümünü eksik oynamak zorunda kaldı. 90 dakika sonunda her iki takımda birbirine üstünlük kuramayınca maçta başladığı gibi golsüz sona erdi.

Payas Belediyespor, aldığı bu beraberlikle puanını 14’e çıkartıp 13. sırada yer aldı. Erzincan Refahiyespor ise 8 puanla 17. sırada kendisine yer buldu.

Kırıkhanspor Deplasmandan Puanla Döndü

3. Lig 1. Grupta yer alan temsilcimiz Kırıkhanspor, zorlu İstanbulspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak kentine 1 puanla döndü. Kırıkhanspor’un golünü 23. dakikada Oğuzhan Baykal atarken, ev sahibi İstanbulspor’un beraberlik golünü ise 45. dakikada Abdulkerim’in golüne engel olamayınca devreye 1-1 berabere gitmek zorunda kaldı. Müsabakanın 66. dakikasında Kırıkhanspor’lu Bakan Can kırmızı kart gördü. İkinci yarıda her iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince maçta ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here