Hatayspor, Altay’ı 3-1’le Geçti

0
87

hatayspor192. Lig Kırmızı Grupta beklediği sonuçları alamayarak zirveden uzaklaşan Hatayspor ile Altay takımlarını karşı karşıya getiren maçta gülen taraf ev sahibi Hatayspor oldu. Murat Uluç’un 3 gol atarak hattTrick yaptığı maçta ev sahibi Hatayspor, rakibi Altay’ı 3-0 gibi farklı bir skorla yendi.

Maça hızlı başlayan Hatayspor, 6. dakikada Mehmet Akif’in Altay ceza alanı önünde düşürülmesiyle serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan usta ayak Murat Uluç, topu kalecinin sağından filelere göndererek takımını öne geçirdi: 1-0.

Bu golün moraliyle rakip kaleye yüklenen Bordo-Beyazlı ekip, 10. dakikada bir gol daha buldu. Emre Özkurt’un soldan ortasında topa ayak koyan Murat Uluş kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak farkı ikiye çıkardı: 2-0. 20. dakikada ise gelişen konuk Altay atağında Emrah Kaya, savunmanın hatasını affetmeyerek golünü kaydetti: 2-1.

Bu golün ardından genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen dakikalarda gol olmayınca Hatayspor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

52. dakikada Altay atağında Ozan’ın ceza sahası üzerinden vurduğu sert şut Hatayspor direğinden döndü. 66’da Hatayspor atağında Özgür’ün indirdiği topa kafa vuruşu yapan Murat Uluç kendisinin ve takımının 3. golünü attı: 3-1. Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca, Hatayspor Murat Uluç’un hat-trick yaptığı maçı 3-0 kazanarak puanını 21’e çıkardı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here