Payas  Belediyespor, Çine Madranspor’u 2-0’la geçti

0
118

payas belediyespor9Stat: Payas İlçe Stadı

Hakemler: Doğu Yılmaz*** Ünal Doğru*** Yasin Kılıç***

Payas Belediyespor 1975: İsmail*** Başaran*** Cuma Ali*** (Dk.70 Ali Yakup**) Onur Çakır*** Safa*** Resul *** Devrim*** (Dk.60 Doğancan**) Uğur*** Şahin Fıstıkçı**** Mehmet Türk*** Ethem***

Çine Madranspor: Barış* Muhittin* Onur Kıntaş* Taha* Mustafa Arif* Mustafa* Emre Doğan* (Dk.79 Ramazan*) Hakan* (Dk. 46 Güney*) Caner * Ünal* (Dk. 46 Emre*)

Sarı Kart: Uğur, Onur Çakır, Başaran (Payas Belediyespor 1975) Arif, Caner, Mustafa (Çine Madranspor )

Goller: Dk.37, 39 Şahin Fıstıkçı (Payas Belediyespor 1975)

Spor  Toto 3. Lig 2 Grupta mücadele eden Payas Belediyespor 1975, kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Çine Madranspor’u 2-0 mağlup etti. Dakikalar 37’yi gösterirken ev sahibi Payas Belediyespor’un geliştirdiği atakta Şahin Fıstıkçı ceza alanı içerisinde topu Çile Madranspor filelerine yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. 39’da ise Başaran’ın sağ kanattan yaptığı ortada yine Şahin Fıstıkçı topu önce düzeltti ardından filelere gönderdi: 2-0. maç bu skorla biterken gülen taraf Payas ekibi oldu.

Teknik Direktör Can Güven; “Memnunuz”

Çine Madranspor karşısında elde edilen 2-0’lık galibiyet camiasında sevinçle karşılanırken, Teknik Direktör Can Güven, yaptığı açıklamada; “Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Tüm futbolcularımız üzerine düşen sorumluluğunun bilincindeydi. Çıkışımızın devam etmesi için ikinci yarıda 3 karşılaşmada 3 galibiyet hedefliyorduk. Bunu da başarmanın sevincini yaşıyoruz. Bundan sonra da daha da fazla çalışıp camiamızın desteğiyle hedeflediğimiz yere ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Başkan Ay’dan Teşekkür…

Payas Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ay ise başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Galibiyet sonrasında Teknik Direktör Güven’i de tebrik eden Ay; “Devre arasında yaptığımız transferlerimizin kısa sürede uyum sağlamaları bizleri sevindiriyor. Futbolcularımızdan Şahin Fıstıkçı’nın 5 gol, Mehmet Türk’ün ise 2 gol atması yaptığımız transferlerin ne kadar isabetli olduğunu göstermektedir. Çine Madranspor karşısında elde ettiğimiz galibiyetten dolayı, teknik heyetimize, futbolcularımıza, taraftarlarımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here