Payas Belediyespor Abant Kampına Başladı

0
112

payas bldspor39Yeni sezon hazırlıklarını yapmak için 27 kişilik kadro ile Bolu Abant’a giden Payas Belediyespor 1975 futbolcuları, burada dayanıklılık yönünde antrenmanlar gerçekleştirecek. Kamp hakkında ön bilgi veren takım Teknik Direktörü Ender Traş, takım kadrosunu 2. etap kampında şekillendireceklerini belirtti.

Payas Belediyespor 1975 futbol takımının başarılı Teknik Direktörü Ender Tıraş, 16 Temmuz’da başlayan 1. etap kampına 27 kişilik kadro ile gittiklerini belirtti. 28 Temmuz’da tamamlanacak olan kampa 3 tane nokta transferinde takıma kampa katılacağını ifade eden Tıraş; “1. etap kampında futbolcuların birbirleri ile kaynaşmasına vesile olacaktır. Bilindiği gibi geçen senenin kadrosundan yaş kontenjanından dolayı 6-7 futbolcu kaldı. Geri kalan futbolcuların tamamı yeni futbolcular. Bu kamp dönemi de onarlın birbirleri ile kaynaşmasına olanak sağlayacaktır. Bolu kampında futbolculara dayanıklılık çalışmaları üzerine kurulu olacak” dedi. Tıraş, kamp sonrası futbolculara 3 gün izin verileceğini de kaydetti.

2. etap kampının 1 Ağustos tarihinde Nevşehir’de olacağını da söyleyen Tıraş; “Bu kampta futbolcularla birlikte teknik ve taktik üzerine antrenmanlar yapıp, hazırlık maçları oynayacağız. Yapılan bu kampların ardından takıma adapte olamayan ve sisteme ayak uydurmayan futbolcularla yollarımızı ayırıp, takım kadromuzu 26 kişiye düşüreceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here