Bölgesel Amatör Lig İçin 25 Bin Liralık Engel!

0
43

iskenderunspor5İskenderunspor 1967 Yine Kaderiyle Yüzleşti…

Geçtiğimiz sezonun devre arasında İskenderun’un önde gelen işadamları 3. Ligde bulunan İskenderunspor 1967 kulüp yönetiminin başına geçti. Kötü yönetim sonucunda takım profesyonel ligden amatör ligine düştü. Takımın amatör ligine düşmesinin ardından yönetim kurulu üyeleri birer-birer istifa edip, takımı sahipsiz bıraktılar.

Borç içerisine sürüklenen İskenderunspor 1967’de yaşanan belirsizlik, takımın Bölgesel Amatör Ligi’nde olmasını da engelleyecek noktaya getirdi. Yönetimin dağılmasının ardından ortada kalan takımın ne olacağı hiç kimse tarafından bilinmiyor. Büyük umutlarla yönetimin başına gelenlerin ortada bıraktıkları takıma hiç kimse sahip çıkmazken, İskenderun’un adını taşıyan spor kulübünün yok olmasına da adeta seyirci kalınıyor.

İskenderunspor 1967’nin bu yıl BAL’da mücadele etmesi için mutlaka Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’na 25 bin lira Teminat Mektubu yatırmak zorunda. Bu teminatın Cuma gününe kadar yatırılmaması durumunda İskenderunspor 1967, BAL ligine katılamayacak. Ayrıca, gelecek sezon oynadığı ligde şampiyon olması halinde BAL ligine katılma hakkı da olmayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here