Payas Belediyespor 3. Lig’de!

0
127

payas şampiyon1Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden yenilgisiz lider Payas Belediyespor 1975, ligdeki son maçında Elazığ İl Özel İdarespor’u tüm ayak oyunlarına rağmen deplasmanda 4-0 mağlup etti. Ligdeki ilk sezonunda 3. Lige çıkmaya hak kazanan Payas Belediyespor 1975, yenilgisiz şampiyon olarak büyük bir başarıya da imza atmış oldu.

BAL 4. Grup temsilcilerimizden Payas Belediyespor 1975’in, geçtiğimiz hafta sonu seyircisiz ve Cumartesi günü oynanması gereken Elazığ İl Özel İdarespor karşılaşması, Malatya lobisinin sonuç vermesi karşısında Pazar günü ve seyircili olarak oynandı. Buna rağmen temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, ilk yarıda Murat Kurt, Haşim, Ekincan ve Mehmet Ali’nin golleri ile farkı yakaladı ve şampiyonluğa uçtu. Türkiye Futbol liglerinde yakalanması zor bir başarıya imza atan Payas Belediyespor 1975, namaglûp ligi şampiyon olarak bitirmenin coşkusunu karşılaşma sonunda doyasıya kutladı.

payas şampiyon2

Takımın başarılı Teknik Hocası Ender Tıraş; “Türk futbol liglerinin tek namaglûp takımı olarak bir rekora imza attık. 70 puanla gurubu lider tamamladık ve 28 maç kimse bizi yenemedi. Bu başarı ender bir başarıdır” dedi.

Maç sonrası şampiyonluğu doyasıya kutlayan Payas Belediyespor 1975, dün de Payas halkı ile mutluluğunu katladı. Akşam saatlerinde Payas Belediyesi binası önünde gerçekleştirilen kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu. Kutlamalarla ilgili geniş bilgi ve resimleri yarınki gazetemizde okuyabilirsiniz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here