Patriotlar ve Suriye

0
67

Ülkemizin gündeminde o kadar önemli olan konular var ki hepsi de öncelikli olması gerekirken, çok sık değiştirildiği için, hiçbirine ciddi manada bakılamaz oldu. Bunların arasından, beraberinde 1500 yabancı askerin geldiği patriotların konuşlandırılmasını öne alalım. İdamın yeniden gündeme gelmesi, dokunulmazlıklarla ilgili fezleke, İmralı görüşmeleri ve Suriye iç savaşı ve yeni anayasa çalışmaları da Meclis’te tartışılan önemli meselelerdir.

Patriot’un manası yurtsever demekmiş. Bizlerin çok önemsediği ve namus olarak görüp telakki ettiğimiz yurt sevgisi, Türk Milleti için, yaratanın verdiği, vazgeçilmez ulvi bir duygudur. Coğrafyamızda, Osmanlı’nın bölünmesi ile ortaya çıkan 23 ülkenin sınırlarının değiştirileceği, BOP projesi gereği emperyalist güçler tarafından başlatılmıştır.

Tunus, Libya, Mısır, Irak, Yemen, Afganistan gitmiştir, Suriye’ye ise diş geçirilmiş, can havliyle hayat için cebelleşmektedir. Artık her halükarda gidici ve gün sayılmaktadır. Çevremizin bu kadar karışık ortamında bizim elbette çok güçlü, caydırıcı silahlara sahip olmamız gereklidir. Her çeşit nükleer başlıklı ve çok uzun menzilli füzelerin bulunduğu bu ortamda, Patriotların alınmasında geç bile kalınmıştır.

Aslında bu patriotları, nasıl insansız hava araçlarını üretme gücüne sahipsek, bunu da şimdiye kadar kendimiz üreterek savunma için hazır bulundurmamız gerekirdi. Geç kalınmış ama olsun, şimdi NATO tarafından para karşılığı geldi ve montajlanarak, Gaziantep, Adana ve Kahramanmaraş ilimize yerleştirilecektir. Buda göstermektedir ki olası bir savaşta Suriye’den gelen füzeler için kurulduğu anlaşılmaktadır. Böyle bir durumda İran’ın da sessiz kalmayacağı da bilinen bir gerçek olduğu için, dolayısıyla İran’a karşı da kullanılacaktır. Bu füze rampalarının ya da savarlarının, füze fırlatma ve imha gücü olup olmadığını halk bilmemektedir. Sadece gelenleri imha edeceği bilinmektedir.

Ortadoğu’da İsrail’in, Evangelist’lerin temsilcisi ve küçük ABD olduğunu bilmeyen yoktur. Komşumuz İran ve Suriye’nin zıddı İsrail olduğunu da tüm dünya bilmektedir. Olası bir kargaşada NATO üyesi olarak ABD ile birliktelik, dolayısıyla İsrail’le beraberlik getirecektir. Yani bizim patriotların başında NATO askerleri olacaksa nereye karşı kullanılacağını bilmek için müneccim olmaya gerek kalmamaktadır.

Temennimiz sayısı az olmayan bu yabancı askerler, kurma ve montajdan sonra giderler. Almış olduğumuz silahların kumandasında, Türk askeri bulunur da devam eden İslam’ı İslam’a kırdırma olayı daha da vahim hale gelmez. Yoksa manevi sorumluluk ve can kaybının hesabını vermek zor olur. Rabbimiz korusun diyerek, hoşça kalın, Allah (cc)’a emanet olun ve ay-yıldızlı bayrak asın.

e-mail: nurettincan1453@hotmail.com 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here