Parçalanmış Halde Cesedi Bulunan Suriyeli Kadının Katil Şüphelisi Yakalandı

0
118

valizde ceset1İskenderun’da bir valiz içerisinde bulunan parçalanmış cesedin Suriyeli bir kadına ait olduğu belirlenirken, katil zanlısı Suriyeli ise İstanbul’da ele geçirildi. Polis, suçlamayı kabul etmeyen Suriyeli şüpheli 35 yaşındaki Abdurrezzak Kjhaolu’nun güvenlik kamerasına yakalandığı kırmızı valiz ile ölen kadının kayıp ayakları ve ellerini arıyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde mavi renkli valizde çıkan, ayakları ve elleri kesilmiş vücudu yakılmış, kafası kesik kadın cesedinin Suriyeli bir kadına ait olduğu belirlendi. Ancak kadının kesik ayakları ile elleri bulunamadı. Olayla ilgili araştırma yapan İskenderun polisi, sokaktaki güvenlik kameralarının incelenmesi sırasında Suriyeli bir kişinin kırmızı valiz taşırken kayıtlara girdiğini saptadı. Olay yerinde bulunan valizin üzerindeki etiketten valizin satın alındığı firma belirlendi. Burada yapılan incelemede valizi satın alan kişinin Suriyeli Abdurrezzak Kjhaolu olduğu belirlendi. Mobese kameralarında aranan katil zanlısının İstanbul’a giden bir otobüse bindiği de saptandı. Verilen eşkal bilgileri doğrultusunda İstanbul’da yakalanan Abdurrezzak Kjhaolu sorgulanmak üzere İskenderun’a getirildi.

Güvenlik kameralarına kırmızı renkli valizle yakalanan Suriyeli katil şüphelisi, sorgusunda cinayetle bir ilgisinin olamadığını, valizi eşya taşımak için satın aldığını, öldürülen kadını ise tanımadığını ileri sürdü. Katil şüphelisi sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Öte yandan henüz kimliği saptanamayan öldürülen kadının kayıp ayakları ve ellerinin bulunması için çalışmalar sürüyor. Polis, kadının kayıp uzuvlarının katil şüphelisinin taşıdığı kırmızı valizde olabileceği üzerinde duruyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here