Palmiye Hastanesi Büyümeye Devam Ediyor

0
323

palmiye hastanesi4İskenderun Özel Palmiye Hastanesi, büyüme hedefinde emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda, hastanenin doktor kadrosuna iki takviye daha yapıldı.

Hastane binasında düzenlenen toplantı ile yeni hekimleri kamuoyuna tanıtan Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Amacımız sağlık sektöründe çıtayı olabildiğince üste taşımak ve İskenderun’a yakışan sağlık hizmetini halka sunabilmektir” dedi.

Hastane hedeflerinin uygulamalı ve planlı bir şekilde nokta projeler ile hayata geçirildiğini açıklayan Şahutoğlu; “Her bakımdan çağdaş bir hastane seviyesine ulaşmak üzere 24 saat mesai yapıyoruz.  Her geçen zaman bünyemize katılan arkadaşlarımız ve kazandırdığımız yeni ünitelerle hedeflerimize ulaşacağımız süreci hızlandırmış bulunuyoruz. Bu doğrultuda uyumlu bir kolektif çalışma oluşturduk. Önümüzdeki yakın süreçte ise kamuoyu ile paylaşacağımız yeni projelerimiz için binamızda yüksek tempolu bir çalışma yapılmaktadır” diye konuştu.

Hastanede muhteşem bir çocuk servisi katı inşa edildiği ve hizmete girmesi aşamasında son eksiklerin tamamlanmak üzere olduğu öğrenildi. Bunun yanı sıra, Palmiye Hastanesi, kadrosuna Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ümit Sende İnan ile Çocuk Mütehassısı Dr. Levent Altunay’ı da kattı.

Görevden ayrılan doktorun yerine Dr. Ümit Sende İnan göz polikliniğindeki boşluğu dolduracak. Gaziantep doğumlu İnan, İstanbul Tıp Fakültesi mezunu olarak Gaziantep Hayat Hastanesi’nde ve Amerikan Hastanesi’nde 2’şer yıl hizmet verdiğini belirtti.

Çocuk Hastalıkları servisine ise üçüncü hekim katıldı. Antalya doğumlu Dr. Levent Altunay, 9 Eylül Üniversitesi’nden mezun. Kayseri Doğum Enstitüsünde bir dönem çalışan Altunay, Şırnak Silopi Devlet Hastanesi’nde 2 yıllık çalışmasının ardından Antakya Doğumevi’nde bir yıl çalıştı ve oradan da sonra Özel Palmiye Hastanesi kadrosuna katıldı. Her iki doktorun temmuz ayı itibariyle göreve başladıkları açıklandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here