Palmiye Hastanesi Bir Protokole Daha İmza Attı

0
224

palmiye hastanesi7Özel Palmiye Hastanesini ziyaret eden Sivil Toplum Kuruluşları, Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve Hastanenin yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Kirmit ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

Özel Palmiye Hastanesinin nitelikli ve güler yüzlü hizmet anlayışından memnun olduklarını ve bu nezih kurumdan dernek ve sendikalarına bağlı üyelerinde faydalanmasını istediklerini kaydeden kuruluş temsilcileri, dernek ve sendikalar ile Hastane arasında kurumsal sağlık anlaşması yapma taleplerini dile getirdiler.

Görüşmeler neticesinde yapılan anlaşmada söz konusu dernek ve sendikalara bağlı üyeler, Özel Palmiye Hastanesinden alacakları sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacaklar. Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu sivil toplum kuruluşlarının girişimlerinin önünün açılması ve desteklenmesi gerektiğini ve insanlara bir nebzede olsa hayırlı işler yapabilmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Sivil Toplum Kuruluşları ile yapılan görüşmeler neticesinde; Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği İskenderun Şube Başkanı Zekeriya Peker, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İskenderun Şube Başkanı Emine Kurbal, Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şube Başkanı Ali Kemal Özdemir, Eğitim İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Hasan Kuş ile indirimli sağlık Hizmeti alımı protokolü imzalandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here