Özyiğit; “Bayram Sevincini Bir Bütün Olarak Yaşamalıyız”

0
124

bayram-kaymakamİskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, önümüzdeki günlerde idrak edilecek olan Kurban Bayramı münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Bayramların milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu vurgulayan Kaymakam Özyiğit; “Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna günler, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları çerçevesinde sevinç ve coşku ile bir bütün olarak yaşamalıyız. Bulunduğumuz bu güzel coğrafyada derin kültürel zenginliklerimizin ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizim en büyük enerji kaynağımızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en samimi şekilde hissetmemize vesile olan bu anlamlı günlerin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini temenni eder, İlçemizde görevli kamu kurum ve kuruluşlarının tüm çalışanlarının, adli ve askeri erkânın, basın mensuplarının ve saygıdeğer İskenderunluların Kurban Bayramını en kalbi ve en samimi duygularımla kutlar, sevdikleri ile nice bayramlara sağlık içerisinde erişmeleri temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here