Özel İkem Koleji Sezonun İlk Kupasını Aldı

0
152

spor-ikem basketbol2Özel İKEM Koleji Kız Basketbol Takımı “Üçüncü Amatör Spor Kulüpleri Kupasını” ikincilik derecesiyle tamamladı. Yıldız ve Genç Kızlarda müsabakalara katılacak olan Özel İkem Kolejinin öncelikli hedefi ise Cumhuriyet Kupası!

Özel İKEM Koleji Kız Basketbol Takımı, sezonun ilk kupasını okulun müzesine getirmeyi başardı. “Üçüncü Amatör Spor Kulüpleri Kupasını” ikincilikle alan Özel İKEM Koleji Kız Basketbol Takımı, yeni hedeflerini de belirledi.

spor-ikem basketbol1

Takım Antrenörü, Beden Eğitimi Öğretmeni Hamit Duman, elde edilen başarıyla ilgili olarak; “İKEM Koleji çok büyük bir kurumdur.  Bu kurumda görev almak çok büyük sorumluluğu da yanında getirir. Bizler de bu bilinçle hareket ediyoruz. Tüm tecrübemizi, bilgi birikimimizi ve enerjimizi kurumumuzun başarısı için harcıyoruz. İKEM Koleji olarak spor kulübümüzü de faaliyete geçirdik. Yıldız ve Genç Kızlarda müsabakalara katılacağız. Hedef önümüzdeki Cumhuriyet Kupası!  Bizden desteklerini esirgemeyen kurucumuz Sayın Levent Hakkı Yılmaz ‘a Lise Müdürümüz Sayın Ali Hikmet Türkmen’e,  Müdür Yardımcımız Sayın Bülent Keske’ye ve emek veren herkese sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here