Öz Çelik-iş Sendikasında Olağan Genel Kurul Pazar Günü!

0
17

Güngör; “Vizyoner Sendikacılık İçin Bu Göreve Talibiz”

Öz Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi, 16 Ocak Pazar günü 9’cu Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, genel kurulun şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vizyoner sendikacılık için göreve talip olduklarının altını çizen Güngör; “Gözbebeğimiz Öz Çelik-İş sendikamızın en güçlü kalelerinden biri olan İskenderun şubemizde, Pazar günü şube yönetim seçimleri ile birlikte yeni bir döneme girmiş olacağız.

Boş vaatler ile gelmediğimiz bu görevlere bugün de birlik, beraberlik ve vizyoner bir sendikacılık için talibiz. Bu bölgenin fabrikalarında görev yapan emekçi kardeşlerimizin haklarını geliştirmekten, ekmeğimizi büyütmekten, beraberlik ve huzur ortamını temin etmekten ve teşkilatımızı daha büyük hedeflere taşımaktan başka gündemimiz olmayacaktır.

Bunların temini için tüm emekçi kardeşlerimizle birlikte Hak-İş Konfederasyonumuz ve Öz Çelik-İş Sendikamızın belirlediği çizgide inançla ve kararlılıkla yürümeyi sorumluluğumuzun bir parçası olarak görmekteyiz.

Bu Seçim Birçok Fırsatı Beraberinde Getirecektir

Kıymetli emekçi kardeşlerim. Her başlangıcın bir imkân oluşturacağından hareketle, şubemiz seçimlerinin birçok fırsatı da beraberinde getireceğini unutmayalım. Birlik ve beraberlik içinde yürüttüğümüz hak mücadelemiz işyerlerimizin çalışma barışı içinde büyümesine katkı sağlayacaktır. Büyüyen işyerlerimiz bölgemizin kalkınmasına ve gençlerimize iş imkânı sağlamasının yolunu açacaktır. Birlik ve beraberlik ile güçlü yönetim hem sendikamızı hem de konfederasyonumuzu emek hareketi içinde hak ettiği yere taşıyacaktır.

Bu duygularla hedeflere hep birlikte yürümenin heyecanı içinde ve tek bir emekçi kardeşimin bile ötekileştirilmemesi ilkesi içinde olan demokratik ortamda oluşturduğunuz delege seçimlerinden sonra şube yönetim kurulu seçimlerimizin de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here