Öz Çelik-İş Sendikası ile İsdemir’in Görüşmesi Haziran’a Kaldı

0
20

Öz Çelik-İş Sendikası, Genel Merkez ve Şube Yönetim Kurulu ile İsdemir ve OYAK Yönetimi Kurulu arasında gerçekleştirilen 28. Dönem Toplu İş Sözleşme görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Öz Çelik-İş Sendikası Genel Merkezinde yapılan görüşmelerde işverenin, Sendikaya “Ücret Zamları” ile ilgili henüz bir teklifte bulunmadığı belirtilerek bir sonraki TİS oturumunun da 5 Haziran 2023 tarihinde yapılacağı bildirildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi;

“Değerli İsdemir Çalışanları,

28’ci Dönem Toplu İş Sözleşme görüşmeleri Genel Başkanımız Yunus Değirmenci Başkanlığında Genel Merkez ve Şube Yönetim Kurulumuz ile İsdemir ve OYAK Yönetimi Kurulu arasında 09.05.2023 tarihinde Öz Çelik-İş Sendikası Genel Merkezinde yapılmıştır.

Kalan maddeler üzerinde görüşmelere devam edilmiştir. Yapılan görüşmeler sonucun 12 madde üzerinde anlaşma sağlanmıştır. İşveren, Sendikamıza “Ücret Zamları” ile ilgili bir teklif henüz sunmamıştır. Bir sonraki TİS oturumu 05.06.2023 tarihinde yapılacaktır.

Gelişmeler ve anlaşma sağlanan maddelerin içeriği ile ilgili her konuda Şube Yönetim Kurulu ve İşyeri Temsilcileri vasıtasıyla bilgilendirme yapılacaktır. Hayırlara vesile olması dileğiyle…” (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here