İskenderun Gençlik Merkezi Çok Sesli Korosuna Özel Jüri Ödülü

0
24

İskenderun Gençlik Merkezi Çok Sesli Korosu, 8. Sansev İstanbul Uluslararası Çok Sesli Koro Festivalinde Jüri Özel Ödülü ile Onurlandırıldı!

İskenderun Gençlik Merkezi Çok Sesli Korosu uzun zamandır hayalini kurduğu ve harıl-harıl çalıştığı 8. Sansev İstanbul Uluslararası Çok Sesli Koro Festivali sahnesinde yerini aldı.

5 Mayıs’ta sahne almak için hazırlanırken 6 Şubat’taki asrın felaketi onları çalışmalarından yıldıramadı. Koro üyeleri, sahnede seslendirdikleri eserler ile duygusal anlar yaşatarak depremi yaşayan insanlarımızın sesi oldular. Tüm jüri üyelerinin ayakta alkışlarını alarak Jüri Özel Ödülü ile onurlandırıldılar. Yaşadıkları zorlu süreci bir ömür boyu unutmayacaklarını dile getirirken, tüm çalışmalar boyunca yanlarında olan can dostları Alper Arslan adına, bestesiyle yürekleri burkan biricik Yağmur Rifaioğlu adına ve bu felakette kaybettiğimiz nice canları, nice akrabalarını ve nice vatandaşlarımızın adına sahnedeydiler.

Program ile ilgili açıklama yapan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin; “İskenderun Gençlik Merkezi Çok Sesli Korosu çalışmalarıyla ve azmiyle çok takdir ettiğim her zaman desteklediğim bir ekibimiz. Gösterdikleri performans ile bir kez daha yürekleri fethettiler. Yaşadıkları acıya rağmen sahnede profesyonelce yer alarak bizleri ağlattılar. Gençlerimizin yaşadığımız sürece rağmen sanata tutunmaları ve vazgeçmemeleri çok değerli bu bize geleceğe dair umut veriyor.

Çalışmalarına azim katan İskenderun Gençlik Merkezi Çok Sesli Korosuna sanat yolunda başarılarının devamını diliyorum. Gençlere bu imkanı sağlayan Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüze, Sansev yönetim kuruluna ve jürilerine, koro müdürü Sayın Nejla Güleryüz’e, Şef Sezgin Suna’ya, Piyanoda eşlik eden Dengin Ceyhan ve tüm korist gençlerimize teşekkür ederiz” açıklamalarında bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here