Oyunu Öğrenciler ve Öğretmenler de İzledi

0
72

İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyuncuları Tarafından İki Karışık Bir Kabare Adlı Oyun Bir Kez Daha Ücretsiz Sahnelendi

İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı, ‘İki Karışık Bir Kabare’ adlı müzikal oyun ücretsiz sahnelendi. Belediye Kültür Sarayı’nda sahnelenen oyunu, İskenderun Lisesi ve Mithat Paşa İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri de izledi.

İskenderun Lisesi Müdürü Ali Kuruca, İskenderun Mithat Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Sefai Server Dik, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri, öğrenciler ve tiyatro severlerin izlediği oyunda,  İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları Özer Yüksel, Seyfettin Babat, Tamer Aytan, Eda Babat, Birsen Özer, Gamze Çakmak, Lina Arusoğlu, Hakan Koşal, Yonca Karpuz, Utku Palta, Şule Ataman Sayın rol aldı. Seyfettin Babat tarafından yazılan oyunun müzikleri, Belediye çalışanı Sabit Güldüren tarafından yapılırken, şarkılar ise Didem Yücelen ve Hakan Koşal tarafından seslendirildi.

Birbirinden bağımsız üç bölümden oluşan oyun, beğeniyle izlenirken, İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu,  12 Ocak 2013 Cumartesi günü saat 14.30’da bir kez daha ücretsiz gösterimde bulunacak. Biletler, Hürriyet Mahallesi’ndeki İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nden (Eski İnal Hastanesi) temin edilebilecek.

‘İntifada’ ve ‘Issız Ada’ Oyunları Beğenildi

Öte yandan, Ankara Ekin Tiyatrosu ve bünyesindeki Karınca Çocuk Tiyatrosu, kentimizde tiyatro oyunu sahneledi. İskenderun Belediyesi’nin desteği, Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şubesi’nin katkılarıyla düzenlenen tiyatro gösterimi, Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi. Ankara Ekin Tiyatrosu bünyesinde çalışmalarını sürdüren Karınca Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Issız Ada’ adlı oyunu çeşitli okullardan öğrenciler izledi. Ankara Ekin Tiyatrosu da ‘İntifada’ adlı oyunu sahneledi. Ankara Ekin Tiyatrosu oyuncularına, İskenderun Belediyesi adına Belediye Meclis Üyesi Ahmet Birsel Aktaş tarafından anı tabağı verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here