Öğretmenler Günü Kutlandı!

0
100

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla geçtiğimiz hafta sonu tören ve kutlama programı düzenlendi. Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törende, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

Belediye Kültür Sarayı’ndaki kutlama programı ise, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Buradaki kutlama programına, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun 39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ve öğretmenler katıldı.

Kutlama programında, Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Ümit Arslan’ın açılış konuşmasının ardından, kutlama mesajı okundu. Programda, Kaymakam Ali İhsan Su ve İlçe Milli Eğitim Müdürü de birer konuşma yaptı.

Mesleğe yeni giren öğretmenler adına Ayşe Nur Kavsak bir konuşma yaptı. Emekli öğretmen Ömürel Sultan Öcal’ın konuşmasının ardından, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verilirken mesleğe yeni başlayan öğretmenler de yemin etti.

Kafkas Halk Dansları topluluğu gösterisinin yer aldığı programda daha sonra ‘Öğretmenler Günü’ konulu yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Programda son olarak, Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Baş Öğretmeninin İzinde Öğretmen’ adlı oratoryo sunuldu. Protokol üyeleri, program bitiminde ‘Geçmişten günümüze eğitim’ adlı fotoğraf sergisini gezdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here