ÖDP’den Ak Parti Hükümetine Tepki!

0
74

ödp açıklama1“Halkı Soyanlara Yuh”

Ülkemizde son yaşanan yolsuzluk operasyonu nedeni ile Ak Parti hükümetine yönelik yapılan tepkiler sürerken, bir tepki de Özgürlük ve Demokrasi Partisi (ÖDP) İskenderun ilçe örgütünden geldi. Ak Parti hükümetini alkış ve ıslıklarla protesto eden ÖDP’liler; “Halkı soyanlara, milyon dolarları kutulara dolduranlara yuh…” dediler.

Geçtiğimiz hafta sonu parti binasından Boyacılar Parkı’na kadar sloganlar eşliğinde yürüyen ÖDP üyeleri, ellerinde “Harama el sürmedik, hepsini makine saydı”, “Bu pisliği devrim temizler”, yazılı dövizler taşıdılar.

Burada bir açıklama yapan Parti Üyesi Mehmet Albayrak; “Yolsuzluk operasyonu, halkın emeğinin ve ülkenin kaynaklarının nasıl çalındığının, kimlerin cebine indirildiğinin belgesidir. Bu operasyon hangi amaçla ve kimler tarafından yapılmış olursa olsun, gerçek olan AKP’nin ve iktidar ortaklarının yolsuzluklarıdır. 11 yıldır din-iman dediler, hırsızlıkla, rüşvetle Karunlaştılar.

Halkın cebindeki üç kuruşa göz dikip, milyon dolarları kutulara doldurdular, yoksulları evlerinden, ocaklarından edip, müteahhitlerini zenginleştirdiler. Sözde demokrasi adı altında kara para aklayıcılarının, rüşvetçilerin, hırsızların iktidarını kurdular. 11 yıldır ülkeyi yönetenler birbirlerini hırsız ve çete diye suçluyor. Halkı soyanlara, milyon dolarları kutulara dolduranlara yuh!” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here