O da Elini Taşın Altına Koydu!

0
102

Ali Durmuş Çolak, İskenderunspor 1967’nin başına Sportif Direktör Olarak Getirildi

Türk futbolunda isim yapmış futbolculardan olan Ali Durmuş Çolak, İskenderunspor 1967’nin Sportif Direktörlüğüne getirildi. Takımın son durumu ile ilgili bir basın toplantısı yapan Başkan Nuri Üysen, Çolak’ın kayıtsız şartsız görevi kabul etiğini belirtti. Üysen, yine hereksin birlik içerisinde olması gerektiğine de vurgu yaptı.

İskenderunspor 1967’deki kötü gidişatın tek sorumlusu olarak kendini ilan eden Başkan Üysen; “Kötü gidişatın teknik heyet ve futbolculara fatura edilmesi şu anda yersiz. Kötü gidişatın tek sorumlusu benim. Bugün geçmişimizle orantısız olan bir noktadayız. Bu noktadan çıkmak için hep birlikte büyük bir gayret içerisindeyiz. Sayın Ali Gülmez, bu takımın zor günlerinde taşın altına elini koymaktan çekinmeden, gelip bu mücadeleye başlamıştır. Futbolda tabi ki neticeler ve puanlar önemli, buna göre eleştiri yapmak herkesin hakkı. Ancak yeni oyuncu topluluğu ile bu mücadeleye girilmiş ve 6 maçta her ne kadar istediğimiz puanları alamasak da takımımız istekli bir görüntü çizmiştir. Eğer bir başarısızlık varsa, alınan kötü neticeler varsa tek sorumlusu başkan olarak benimdir. Bugün başkan olarak teknik ekibimin arkasındayım” dedi.

Çolak’ın Sportif Direktör olarak görev yapacağını da kaydeden Üusen; “Memleketimizin çocuğu olan Durmuş Ali Çolak’a rica ettik. Hiçbir şey ileri sürmeden, kayıtsız-şartsız, takımın geldiği durumu gözetmeden, kariyerini de hiç düşünmeden bu taşın altına elini koymaya razı oldu. Ali Gülmez’le, Durmuş Ali Çolak birlikte bu takımı çalıştırmaya karar vermişlerdir. Durmuş Ali Çolak Sportif Direktör olarak takımda hizmet verecektir” diye konuştu.

İskenderun sevdasıyla her zaman gönüllerde taht kurmuş bir spor adamı olan Durmuş Ali Çolak ise kamuoyundan destek isterken anlamlı konuştu. Camiaya moral veren Çolak; “İskenderunspor, değil küme, yere bile düşmeyecek. Memleketimde ve dostlarımla olduğumdan dolayı mutluyum. Sayın başkan bana ‘İskenderunspor’un sana ihtiyacı var’ dedi ben de geldim. Öncelikle taraftarı olarak sonra futbolcusu olarak, teknik adamı olarak uzun yıllar hizmet ettiğim şehrimde olmaktan son derece mutluyum. Şu anda geçmişi konuşmamıza gerek yok! Taraftarlar, futbolcular, teknik heyet olarak takımımızın ligde kalması için çabalayacağız. İnşallah İskenderunspor 1967 hak ettiği yere gelecektir” açıklamasında bulundu.

Teknik Direktör Ali Gülmez ise açıklamasında; “Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Destek vermek için aramıza gelen çok değerli hocamıza da hoş geldiniz diyorum. Onun bilgi ve tecrübesiyle daha iyi işler yapacağız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here