Deplasman Haftası!

0
64

Spor Toto 2. ve 3 Ligdeki temsilcilerimiz bu hafta sonu yine önemli müsabakalara çıkacaklar. 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, Çamlıdere Şekerspor A.Ş.’ye, 3 lig temsilcilerimiz İskenderunspor 1967, Gebzespor’a ve Kırıkhanspor’da Orhangazispor’a konuk olacak. 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor ise Haftayı bay geçirecek.

İDÇspor, son haftalarda aldığı mağlubiyetlerin telafisini Çamlıdere Şekerspor A.Ş. karşısında arayacak. Kırmızı-Lacivertli ekibin teknik patronu Haluk Bulgurlu; “Son haftalarda taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Ancak Çamlıdere deplasmanından 3 puanla dönerek taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.

3. Ligdeki temsilcimiz Kırıkhanspor ise haftayı Orhangazi deplasmanında geçirecek. 31. puanla 9. sırada yer alan Kırıkhanspor, puan veya puanlar alarak ligdeki istikrarlı gidişine devam etmek istiyor.

3. Lig 2. Grup temsilcimiz İskenderunspor 1967 ise geçen hafta lideri elinden kaçırmanın moral bozukluğu ile Gebze maçına hazırlandı. Oynanan futboldan memnun olduğunu her fırsatta dile getiren Teknik Direktör Ali Gülmez; “Artık sevinme zamanı! Üst üste alacağımız galibiyetlerle hem ligde yükselişe geçeceğiz hem de moral kazanacağız. Şans artık bizden yana olacak, buna yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Mavi-Turunculu ekip bu hafta Gabze karşısına kaptanından yoksun çıkacak. Aydınspor maçında ayak bileğine darbe alan ve ciddi sakatlık geçiren Kaptan İsmail Şapkalı’nın tedavisinin sürdüğü ve en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Kulüp yöneticilerinden Müfit Teninoğlu, Levent Yılmaz, Sait Deniz ve Ahmet Öz, takım masörü Sabit Korkmaz öncülüğünde tedavisi süren kaptanı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Haftanın programı şöyle è è

Çamlıdere Şekerspor A.Ş.-İskenderun Demir Çelikspor

3 Mart 2013 Pazar Saat: 13.30

Bağlum Belediye Stadı

Halil Sayın, Erkan Çınar, İlker Takpak

Gebzespor-İskenderunspor 1967

3 Mart 2013 Pazar Saat: 13.30

Gebze Alaettin Kurt Stadı

Hakan Gültep, Mehmet Şengül, Gökhan Yumlu

Orhangazispor-Kırıkhanspor

3 Mart 2013 Pazar Saat: 13.30

Orhangazi İlçe Stadı

Çetin Topuz, Mustafa Arıöz, Ahmet Kaya

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here