Nüans Güzel Sanatlar Merkezinden Müzik Dinletisi

0
470

nüans güzel sanatlar1 Nüans Güzel Sanatlar Merkezi’nin geleneksel yılsonu müzik dinletisi etkinliğinde eğitim gören öğrenciler gitar, keman, piyano ve saz enstrümanlarıyla yeteneklerini sergiledi.

İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı Salonunda gerçekleştirilen yılsonu müzik dinletisine veliler de yoğun ilgi gösterdi. Nüans Güzel Sanatlar Merkezi kurucuları Bilgen ve Kemal Kasar, Sanat merkezlerinin 17 yılında düzenledikleri sanat etkinliğiyle öğrenciler ve velileri bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

nüans güzel sanatlar2

Branşında uzman konservatuar mezunu öğretmenleriylebirçok öğrenciyi sanat ve müzikle buluşturduklarının altını çize Kasar Çifti; “Birçok öğrenciyi de konservatuar ve müzik öğretmenliği sınavlarına hazırlayarak hedeflerine ulaştırmıştır. Son yıllarda resim derslerini de bünyesine katan sanat merkezimiz, açtığımız resim sergileri ve resim öğretmenliği sınavlarına hazırlanan öğrencilerimizin yüzde yüz oranda başarısıyla bu alanda da başarısını kanıtlamıştır” dedi.

nüans güzel sanatlar3Müzik dinletisi etkinliğinde Nüans’da çeşitli enstrümanların eğitimini alan farklı yaşlardaki öğrenciler toplu olarak ‘Üsküdar’a Gider iken ve Hayat Bayram Olsa’ adlı şarkıları birlikte hem çalıp, hem de seslendirdiler. Daha sonra öğrenciler piyanoda kendilerini gösterirken, tekli ve üçlü gruplar halinde gitarla şarkı seslendirdiler. Keman çalıp, sazla türküler söyleyen öğrenciler sahnede yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Öğrencileri dinlemeye gelen veliler ve konuklar da unutamayacakları bir müzik dinletisi keyfi yaşadılar.

nüans güzel sanatlar4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here