Ne Oldu Paşinyan?

0
187

Aziz Dostlar, Değerli Hemşerilerim,

Atasözleri, Hadisler ve Dürüstlük İlkesi ışığında Türk Milleti, yetmiş asırlık tarihinde birlik ve beraberlikle Dünyaya yön vermiş, Medeniyetler ve İnsanca yaşamanın nüvesini oluşturmuştur. “Birlikte Hayır, Ayrılıkta Azap Vardır!” “Birlik ve Beraberlik, Güç ve Berekettir.” “Kolektif Hareket, Güç, Kuvvet doğurur.” En son; “Bir Elin Nesi Var, İki Elin Sesi Var…”

“Vatan sevgisi imandandır” Hadisi Şerifi gereği, değerli Cumhurbaşkanı Sn. Aliyev Beyin “NE OLDU PAŞİNYAN” esprili Diplomatik hitabı, Türk’ün birlik ve beraberlikten doğan gücünü, sözde yedi düvel geçinenlerin yüzüne vurmuştur. 46 yıl önce de aynı şekilde “Ayşe Tatile Çıksın” diyerek Rum Canilerine ve destekçilerine gerekli cevap verilmişti.

İşte; İki Devlet, bir Millet olmanın da, TÜRK BİRLİĞİNİ kurmanın zamanının geldiğini ve geçmekte olduğunu göstermiştir. Neden Kurmuyoruz? Sovyetlerin, Avrupa’nın, Arapların, Asya’nın, Afrika’nın, ABD’nin var, Türk Milletinin Birliği yok. Neden? Suç mu? Günah mı? Men de diyem Allah(cc) koya, Sevaptır Dünya Barışı ve Beşeriyet için elzemdir. Bu iki nankör ve Türk katliamcısı Ermeni ve Rum Milleti gereken dersi almış olmalı, kaşınırlarsa anında yasal ve doğal hakkımız derhal kullanılmalıdır.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev anlaşmanın detaylarını açıkladı

Aziz Dostlar Necip Milletimiz, Ne kadar anlamlı ve Yahşi Hanek, “NE OLDU PAŞİNYAN?”

Men de diyem ki; Ne oldu, Hepimiz Ermeni’yiz diye yurdumda miting yapan Ermeni hayranları, Üniversitelerde sempozyum düzenleyenler, Gazeteci Hrant’ın katlinin bir oyun olduğunu bilmeyen ve Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun üzerine yıkmaya çalışanlar, dostluk maçında Azerbaycan Bayrağını çöpe atıp, Ermeni Bayrağı sallayanlar, ASALA’nın devamı PKK terör örgütü ve sempatizanları, Türklükten Utananlar Ne oldu, ne haber diyerek;

İskenderun Sahilinden, Yamaçlardaki Taşocaklarını (13 adet) görmeden, Sayın Başkan Mete Aslan’ın inşa ettiği, Ermeni Soykırım Mezalim Anıtı ile Türk Devlet Toplulukları Abidesi arasından, daha fazla geç kalmadan, “Haydi Türk Birliğine, Turan’a” diye sesleniyorum.

Hoşça Kalın Allah (cc)’a emanet olun ve Ay-Yıldızlı Bayrak Asın!

nurettincan1071@hotmail.com

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here