Nazlı Ailesinin Acı Günü

0
392

serhat nazlı1Gazeteci Abdurrezak Nazlı’nın ağabeyi, daha önce İskenderun’da da gazetecilik yapmış olan Serhat Nazlı son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz hafta sonu geçirdiği kalp krizi sonucu yaşadığı İstanbul’da geçirdiği ani Kalp Krizi nedeniyle yaşama veda eden Serhat Nazlı için dün İskenderun’da cenaze töreni düzenlendi. Serhat Nazlı’nın cenazesi evinin önünden alınarak Karaağaç Asri Mezarlığında toprağa verildi.

serhat nazlı2

Cenaze törenine, CHP Milletvekili Mevlüt Dudu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Vatan Partisi İlçe Başkanı Orhan Korkut, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, İSÇEİD Başkanı Bayram Özarslan, Taşeron İşçileri Derneği Çukurova bölgesi başkanı Sadık Karakaş, Nazlı’nın ailesi ve sevenler ile basın mensupları katıldılar.

serhat nazlı3

BAŞSAĞLIĞI

Gazeteci Abdurrezak Nazlı’nın ağabeyi, İskenderun’da Bir süre de Gazetecilik yapmış olan Serhat NAZLI’nın İstanbul’da Kalp Krizi geçirerek vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Merhum Serhat Nazlı’ya Tanrı’dan Rahmet, Kederli Ailesine, Sevenlerine ve tüm Dostlarına Başsağlığı Dileriz.

İskenderun Gazetesi

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here