Meslektaşları Uygun’u El Sallayarak Uğurladı

0
202

cevdet uygun cenaze1Özgür Gazetesi Sahibi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Duayen Gazeteci Cevdet Uygun, son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

Cevdet Uygun için ilk tören bir süre başkanlığını da yaptığı, Basın Merkezi binasının alınmasını sağladığı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) önünde gerçekleştirildi. Duaların edildiği törende kısa bir konuşma yapan İGC Başkanı Veysel Cıncık, 40. meslek yılına ulaşan duayen gazeteci Cevdet Uygun’u kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirterek; “Yaşasaydı, yazacağı o kadar çok anısı vardı ki. O, hepimize mutlaka bir katkısı olan büyüğümüzdü. Basın Merkezi’nin alınması için elinden geleni yaptı ve başardı. Kendisini saygıyla anıyoruz. Allah Rahmet Eylesin” dedi. Gazeteciler, Cevdet Ağabeylerini el sallayarak ve cenazenin üzerine çiçekler atarak uğurladılar. Buradaki törene eşi Edibe ve oğlu Fuat Uygun da katıldı.

cevdet uygun cenaze2

Buradaki törenin ardından Cevdet Uygun için İskenderun Merkez Kaptanpaşa Camiinde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine CHP Milletvekili Mevlüt Dudu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Vatan Partisi İlçe Başkanı Orhan Korkut, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, İSÇEİD Başkanı Bayram Özarslan, Taşeron İşçileri Derneği Çukurova Bölgesi Başkanı Sadık Karakaş, iş dünyasından bazı isimler, ailesi, meslektaşları ve çok sayıda seveni katıldı.

cevdet uygun cenaze3

Cenaze namazının ardından omuzlara alınan Uygun’un naşı cenaze aracına bindirilerek Karaağaç Asri Mezarlığına defnedilmek üzere götürüldü. Cevdet Uygun, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

cevdet uygun cenaze4

BAŞSAĞLIĞI

Özgür Gazetesi Sahibi, Anadolu Basın Birliği Şube Başkanı ve İGC Onursal Başkanı Duayen Gazeteci, Fulya ve Fuat’ın Babaları, Edibe UYGUN’un Kıymetli Eşi, Cevdet UYGUN’un Hayata Gözlerini Kapatması Bizleri Oldukça Derinden Üzmüştür. Merhuma Tanrı’dan Rahmet, Değerleri Ailesine ve Basın Camiasına Başsağlığı Dileriz.

İskenderun Gazetesi

cevdet uygun cenaze5

cevdet uygun cenaze6

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here