Naciye Teyzenin Minikleri Okullarını Çok Seviyor

0
229

Okula uyum programı çerçevesinde geçtiğimiz hafta başı okula başlayan Naciye Düzen Anaokulu minikleri, okullarına alıştı. Okul ile ilk kez tanışan minikler, Okul Müdürü Hüseyin Gündüz, okul öğretmenleri ve tüm personelin güler yüzü ve sıcak ilgisi ile okula çok çabuk alıştı.
Bundan önce çalıştığı okullarda elde ettiği başarılar ve okullara kattığı yeniliklerle tanınan Okul Müdürü Hüseyin Gündüz, minik öğrencileriyle tek-tek baba şefkati ile ilgilenirken, ailelere de güven duygusu aşılıyor. Velilere gönderdiği mesajla da yeni eğitim öğretim yılını kutlayan Müdür Gündüz, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Sayın Veli, herkes rüya görebilir ama bu rüyayı gerçeğe dönüştürebilecek tek canlı çocuklardır. Rüyalarını gerçeğe dönüştürmede anne kalbi gibi sıcak, onların üzerine titredikleri kadar güvenli, anne terbiyesi ile aldığımız ilk eğitim gibi özenle, sevgiyle eğitimi birleştiren okulumuz Naciye Düzen Anaokulu yeni eğitim-öğretim yılınızı kutlar.”
Hayırsever Naciye Düzen ve çocukları tarafından yaptırılan Naciye Düzen Anaokulu geçtiğimiz yıl eğitime başlamıştı. Minik öğrencilerin ‘Naciye Teyze’leri de okula sık-sık gelip giderek, öğrencilerle bizzat ilgilendi. Geçtiğimiz yıl birbirinden güzel gösteriler ve etkinliklerle yılsonunu getiren Naciye Düzel Anaokulu öğrencilerinin bu yılda başarılırının devam etmesi bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here