Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Kendine Yakışır Bir Açılış Yaptı

0
401

naciye düzen anaokulu11İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu, 2013-2014 öğretim yılının açılışını kendine yakışır görkemlikte yaptı. Yüzlerce öğrenci ve velinin doldurduğu okul bahçesinde, ücretsiz döner, dondurma, sihirbazlık gösterileri, dondurma, yüz boyama, palyaço gösterileri ile trombolinde keyifli bir gün geçiren minikler, okula başlamanın heyecanını yaşadı.

Tiyatrocu Faruk Ağar ve ekibinin gösterileriyle coşan minikler, gösterileri küçük sandalyelerinde, hemen sahne önünde oturarak rahat bir şekilde izlediler. Okul öncesi eğitimin duayen isimlerinden Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz de çocukların mutluluğunu izlerken oldukça keyifli görünüyordu.

Yaptırdıkları okulla gurur tablosu ortaya koyan Hayırseverler Naciye, Suna ve Oktay Tekin ise balkondan çocukları izlerken duygulandılar. Sadece bir okulu yapıp Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim etmek değil, yıllarca okula, öğrencilere ve öğretim kadrosuna sahip çıkmanın önemine de dikkat çeken hayırseverler, hazırlanan etkinlik ve okulun başarısından bir hayli memnun görünüyorlardı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here