Mutlulukları Ömre Bedel!

0
87

Başkan Civelek Yaşlılar Şefkat Evi’ni Ziyaret Etti

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, 50 ve üstü yaş grubundaki bireylere sosyal riski azaltmak, yaşam kalitesini yükseltmek ve sosyal izolasyonu önlemek amacıyla hizmete giren Yaşlılar Şefkat Evi’ni ziyaret etti.

İskenderun Belediyesi’nin, T.C.Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hizmete giren Yaşlılar Şefkat Evi’nde bağlama, resim, bilgisayar kurslarındaki katılımcılarla sohbet eden Belediye Başkanı Civelek, insanların yalnızlaştığı günümüzde, bu projeyle yalnızlığın ortadan kaldırıldığını belirtti. Başkan Civelek, “Emekli olan, yaşlanan insanlara gereken önemi vermeyen toplumlar geleceğe güvenle bakamaz. Biz bu bilinçle böyle bir çalışma yaptık. Çok mutluyuz” dedi.

Ziyarette, Bağlama hocası Aydın Koray ve katılımcıların, bağlamayla seslendirdiği türkülere eşlik eden Belediye Başkanı Yusuf Civelek, bilgisayar ve resim kursuna katılan katılımcılarla da sohbet etti.

Şehit Pamir Cad. 4 Nolu Belediye İşhanı Kat: 2 adresinde hizmet veren İskenderun Belediyesi Yaşlılar Şefkat Evi’nde, 50 ve üstü yaş grubundaki bireylere bağlama, resim, bilgisayar kursları veriliyor. Yaşlılar Şefkat Evi katılımcılarından ayrıca bir koro oluşturulacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here