CHP Gençlik Kolları, Üçgüllük’te Gençlerle Bir Araya Geldi

0
96

“Gençlere Büyük Sorumluluk ve Görev Düşüyor!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yeşilmen ve beraberindeki CHP İskenderun Gençlik Kolları yönetimi, Üçgüllük Beldesinde gençlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Gençlerle bir süre sohbet ettikten sonra civarda bulunan kahveleri dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelen CHP’li Gençler burada güncel konulara değindiler. Toplantıya gençlik kolları yönetiminin yanı sıra CHP İskenderun İlçe Yönetiminden Recai Devrim, Nihat Duman ve Üçgüllük Belediye Başkanı Bedi Palta da katıldı.

CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yeşilmen, gençlere büyük örevler düştüğünü belirterek; “Üçgüllük, sosyal demokrat ve CHP’nin oy deposuna sahip misafirperver beldelerimizden biridir. Bu güzel tablonun bu seçimde Türkiye genelinde olmasını temenni ediyorum ve inanıyorum. Başta biz gençlik kollarına ve siz gençlere çok büyük sorumluluk ve görevler düşüyor. Gençler olmadan iktidar olunmaz. Bu sancılı süreçte evde değil sokaklarda siyaset yapmalıyız. Apolitik olma yerine biraz daha duyarlı olmak gerekir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here